Voor de professional

Groei als zorgprofessional

Perspectief Bemiddelingsbureau helpt freelance zorgprofessionals met het vinden van mooie opdrachten en het verbreden en verbeteren van hun kwaliteiten. Dit doen we in de vorm van bemiddeling tussen freelancer en instelling, maar ook door het verzorgen van kwalitatieve trainingen en diepgaande coaching sessies.

Bemiddeling

Op zoek naar een mooie opdracht als freelance zorgprofessional? Perspectief Bemiddelingsbureau biedt je de kans om aan de slag te gaan bij een zorginstelling die past bij uw behoeften. Als bemiddelaar staan wij in contact met veel instellingen in Nederland. Uit ervaring weten we dat de vraag naar professionele zorgverleners groot is, maar dat het lastig kan zijn de juiste mensen te vinden. Aan de andere kant zien we ook dat zorgprofessionals moeite hebben om opdrachten te vinden bij organisaties die volledig aansluiten op hun wensenpakket. Als bemiddelingsbureau zijn wij de schakel tussen zorgprofessional en zorginstelling. Door in gesprek te gaan met beide partijen zorgen wij voor de juiste match. Daarnaast ontzorgen wij onze zorgprofessionals. Van plaatsing tot facturatie, dankzij ons geautomatiseerde systeem ontzorgen wij de zorgprofessional op het gebied van administratie. Zodat de professional zich kan richten op wat belangrijk is: de beste zorg voor zijn of haar cliënten.

Op zoek naar een mooie opdracht als freelance zorgprofessional? Perspectief Bemiddelingsbureau biedt je de kans om aan de slag te gaan bij een zorginstelling die past bij uw behoeften. Als bemiddelaar staan wij in contact met veel instellingen in Nederland. Uit ervaring weten we dat de vraag naar professionele zorgverleners groot is, maar dat het lastig kan zijn de juiste mensen te vinden. Aan de andere kant zien we ook dat zorgprofessionals moeite hebben 

om opdrachten te vinden bij organisaties die volledig aansluiten op hun wensenpakket. Als bemiddelingsbureau zijn wij de schakel tussen zorgprofessional en zorginstelling. Door in gesprek te gaan met beide partijen zorgen wij voor de juiste match. Daarnaast ontzorgen wij onze zorgprofessionals. Van plaatsing tot facturatie, dankzij ons geautomatiseerde systeem ontzorgen wij de zorgprofessional op het gebied van administratie. Zodat de professional zich kan richten op wat belangrijk is: de beste zorg voor zijn of haar cliënten.

Coaching

Uitgeleerd bent u nooit.

Bij Perspectief Bemiddelingsbureau beschikken we over veel praktijkervaring en we weten dat situaties op de werkvloer nooit hetzelfde zijn. Wij weten ook dat deze situaties impact kunnen hebben. Op u als zorgprofessional, maar ook op uw cliënt. Hoe gaat u daarmee om? Hoe creëert u na zo’n ervaring handvatten om de situatie om te buigen en om uw cliënt verder te helpen?

In onze coaching staan we stil bij de situaties waar u als zorgprofessional tegenaan kan lopen of tegenaan bent gelopen. Dit kan op de werkvloer zijn of juist buiten de werkvloer. Samen met u analyseren we, bespreken we en verbeteren we indien nodig de aanpak. Daadkrachtig en effectief. Maar altijd op een menselijke en open manier. Want onze coaching is er om u te helpen. Zodat u nóg beter uw cliënt kan helpen.

Fysieke weerbaarheid

In het werkveld van de zorgprofessional kunnen soms lastige situaties ontstaan. Cliënten gedragen zich nou eenmaal niet altijd als verwacht. Hoe u als zorgprofessional hiermee omgaan verschilt per persoon. Maar bij Perspectief Bemiddelingsbureau geloven wij dat deze situaties u kunnen vormen. Als zorgprofessional, maar ook als mens. Naast onze coaching bieden wij daarom ook trainingen fysieke weerbaarheid aan. Om focus aan te brengen op zaken die u als lastig ervaart of waar u zich graag in wilt verbeteren.

De setting van onze trainingen bepaalt u. Ons aanbod is dan ook zeer uitgebreid. Zo is er de keuze uit 1 op 1 trainingen, duo-trainingen en groepstrainingen. Tijdens onze trainingen fysieke weerbaarheid gaan we in gesprek met u. Wat beweegt u? Waarom handelt u in specifieke situaties zoals u handelt? Waar wilt u naar toe?

De trainingen van Perspectief Bemiddelingsbureau zijn diepgaand en toepasbaar op onder meer grenzen aangeven, faalangst en signaleren. 

Contact

Interesse in onze dienstverlening voor zorgprofessionals? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of meld u direct aan voor onze talentpool!