Voor de instelling

Uw zorginstelling naar een hoger niveau

Met Perspectief Bemiddelingsbureau beschikt uw zorginstelling over een flexibele partner die meedenkt op het gebied van de bezetting op de werkvloer en het optimaliseren van de door u geboden zorg. U kunt bij ons terecht voor de bemiddeling in vakbekwaam personeel, verdiepende trainingen en prestatiegerichte coaching.

Bemiddeling

De juiste professionals op de juiste plaats. In onze bemiddeling is dit de voornaamste taak. Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een nieuwe (tijdelijke of permanente) zorgprofessional faciliteren wij deze invulling. Perspectief Bemiddelingsbureau beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren freelance zorgprofessionals. In een persoonlijk gesprek met u brengen wij uw behoefte in kaart en koppelen wij zo de juiste professional uit onze talentpool aan de openstaande vraag. Geen omkijken meer naar de bijhorende administratie? Perspectief Bemiddelingsbureau neemt u al het werk uit handen. Niet alleen zorgen wij voor de juiste mensen, ook de facturatie en overig papierwerk verzorgen wij. Zo krijgt de zorgprofessional alle ruimte om zijn of haar werk uitstekend uit te voeren en profiteert uw organisatie van de zorgeloze inhuur van een professionele zorgverlener.

De juiste professionals op de juiste plaats. In onze bemiddeling is dit de voornaamste taak. Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een nieuwe (tijdelijke of permanente) zorgprofessional faciliteren wij deze invulling. Perspectief Bemiddelingsbureau beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren freelance zorgprofessionals. In een persoonlijk gesprek met u brengen wij uw behoefte in kaart en koppelen wij zo de juiste professional uit onze talentpool aan de openstaande vraag.

Geen omkijken meer naar de bijhorende administratie? Perspectief Bemiddelingsbureau neemt u al het werk uit handen. Niet alleen zorgen wij voor de juiste mensen, ook de facturatie en overig papierwerk verzorgen wij. Zo krijgt de zorgprofessional alle ruimte om zijn of haar werk uitstekend uit te voeren en profiteert uw organisatie van de zorgeloze inhuur van een professionele zorgverlener.

Coaching

Coaching op de werkvloer

Heeft uw team van zorgprofessionals behoefte aan coaching op de werkvloer? Perspectief Bemiddelingsbureau biedt uitkomst. Dankzij onze ervaring als zorgprofessional zijn wij inzetbaar om uw teamleden in de praktijk te begeleiden. Voor deze coaching draaien wij mee binnen uw team, analyseren wij de huidige werkwijze en ondersteunen en verbeteren wij de zorg voor uw cliënten.

In onze coaching houden wij rekening met de samenstelling van uw team. Elke zorgprofessional heeft een unieke skillset. En dat vraagt om een unieke aanpak. Door onze persoonlijke benadering is het onze doelstelling om elk teamlid in zijn kracht te zetten. Dankzij onze scherpe observatie en hands on mentaliteit halen wij het beste uit elk team.

Fysieke weerbaarheid

Naast coaching is Perspectief Bemiddelingsbureau ook inzetbaar voor doelgerichte trainingen voor uw team van begeleiders. Zorgprofessionals voelen zich soms onveilig tijdens bijvoorbeeld escalerende situaties. Hoe ga je om met deze gebeurtenissen? En hoe krijg je grip op een escalatie? Vragen die in de praktijk niet eenvoudig te beantwoorden zijn.

Tijdens onze trainingen fysieke weerbaarheid leren we de zorgprofessional agressief, overschrijdend gedrag en andere vormen van escalatie vroegtijdig te signaleren. Ook de wijze van reageren tijdens deze situaties maakt onderdeel uit van de trainingen. Zo behandelen we helder communiceren en het behouden van een goede relatie met de cliënt. Samen analyseren we eerdere gebeurtenissen en bieden we handvatten aan die gericht zijn op het verbeteren van zelfvertrouwen en verwerking.

De trainingsdoelen bij Perspectief Bemiddelingsbureau:

De setting van deze trainingen fysieke weerbaarheid is aanpasbaar aan de behoeften van uw team. Zo zijn de trainingen van Perspectief Bemiddelingsbureau geschikt voor 1 op 1, maar ook duo-trainingen, groepstrainingen en blessuretrainingen behoren tot de mogelijkheden. Deze trainingen zijn gericht op het zo optimaal mogelijk laten functioneren van uw team waardoor de cliënten de best mogelijke zorg kunnen verwachten.

Contact

Interesse in onze dienstverlening voor zorginstellingen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek!