Over Perspectief

Perspectief - Wie wij zijn

Perspectief Bemiddelingsbureau is opgericht door Jurmen Goveia en Gino Isselt. Wij hebben beiden ervaring op de werkvloer van diverse zorginstellingen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrie, gehandicaptenzorg, verslavingszorg en de zorg voor moeilijk opvoedbare jongeren. Wij weten wat er speelt binnen de zorginstellingen en bij de zorgprofessionals in Nederland.

Het is de reden waarom wij zijn gestart met Perspectief Bemiddelingsbureau. Met dit bemiddelingsbureau zijn wij een schakel tussen de zorginstelling en de professional. Met Perspectief Bemiddelingsbureau hebben wij een eigentijdse visie op de hedendaagse zorg en zien veel kansen om met een menselijke en persoonlijke aanpak de zorg te verbeteren en te professionaliseren. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Dit doen we in eerste instantie door de juiste professionals aan de juiste organisaties te koppelen. Professionals die ervaren zijn, passie hebben voor hun vak en zich willen inzetten voor het welzijn en herstel van hun cliënten. Omdat wij geloven dat niemand is uitgeleerd, faciliteren wij naast onze bemiddeling ook professionele trainingen en coaching sessies. Zowel voor de zorgprofessional als voor de zorginstellingen. Geen cliënt is hetzelfde, maar wij vertrouwen wel op het werken vanuit een krachtige en flexibele basis voor het aanbieden van de juiste zorg.

Benieuwd wat Perspectief Bemiddelingsbureau voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.